Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/load.php on line 649 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2241 Om os · Vangede Gruppen Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Telephone Expand PDF Hamburger
Om os

Vi bygger og renoverer dit drømmehjem

Vangede Gruppen består af Vangede Byg, Vangede VVS & Kloak og Vangede El-service. Vi har eksisteret siden 2009 og beskæftiger i dag 25 mand.

Med udgangspunkt i gennemført design, godt håndværk og en professionel service udfører vi kvalitetsbyggeri. Vi bygger om, bygger ud og renoverer huse, tage og kældre for private i Storkøbenhavn.

Vi servicerer også omkring 600 enheder i ejer-, andels-og boligforeninger i Storkøbenhavn.

Vi leverer samlede løsninger og har kompetencer inden for murer-, snedker- og tømrerfaget, VVS, kloak, el og kældre. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at koordinere med forskellige håndværkere – vi tilbyder en samlet løsning.

Vi går op i kvalitet og design

Hos Vangede Gruppen går vi ikke på kompromis med kvalitet og finish.

Vi går op i de små detaljer og arbejder med rene linjer og flotte afslutninger.

Vi har stor kærlighed til design og arkitektur. Derfor kan vi også lide at indgå i den kreative proces og komme med forslag til gode løsninger og arkitektoniske muligheder med hensyntagen til en fornuftig økonomi.

Det er ikke kun vores færdige resultat, der skal se godt ud. Uanset om vi arbejder hos dig i én dag eller flere måneder, går vi meget op i afdækning og oprydning. Vi ved, at det kan være en stor mundfuld, når der skal bygges om. Derfor har vi stort fokus på at efterlade byggepladsen så pæn og ryddelig som muligt.

Vi arbejder med dygtige og faste underentreprenører, leverandører og rådgivere, som alle forpligter sig til at leve op til vores høje kvalitet. Dit hjem er derfor i gode hænder hos os.

Service der kan mærkes

Tilgængelighed, tillid og forventningsafstemning er nøgleord for den måde, vi driver forretning på.

Du kan altid komme i kontakt med os på telefonen. Vi lægger vægt på en tæt og personlig kontakt fra start til slut. Der er altid mere end én fra Vangede Gruppen, der kender dig og netop din byggesag for at føre dig trygt igennem byggeriet.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejde baseres på gensidig tillid. Vi tager fx ikke “opstartsbetaling” og sender først en regning, når materialelevering og arbejdet er gået i gang.

Vi indleder altid et nyt samarbejde med en klar forventningsafstemning. Det gælder også dialog om ønsker til brug, komfort og materialevalg samt forventninger til lyd, lys, arkitektonisk udtryk, indeklima osv.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen og vi skal kontakte dig snarest

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4360 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4360