Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Køkken · Vangede Gruppen Telephone Expand PDF Hamburger
Byggeri Køkken

Køkken

Køkkenet er husets hjerte. Sådan lyder et gammelt ordsprog. Køkkenet er kendt for at være det mest centrale rum i huset, der samler hele familien.

Derfor er det også vigtigt for os at tale med dig om dine ønsker og krav til, hvordan køkkenet skal bruges og fungere. Det har stor betydning for, hvordan indretningen af køkkenet skal være.

Vangede Byg har stor kærlighed til design og materialevalg af høj kvalitet. Vi er gode til at se muligheder og til at finde den bedste løsning til lige netop dit køkken.

For at skabe ro, rene linjer og udnytte pladsen bedst muligt har vi fx erfaring med at indbygge skabe, køleskab, fryser og ovn i selve køkkenvæggen.

Vi samarbejder bl.a. med HTH og Multiform, ligesom vi også gerne monterer Ikea køkkener.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen og vi skal kontakte dig snarest