Deprecated: uasort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/piklist/includes/class-piklist.php on line 724 Deprecated: uasort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/piklist/includes/class-piklist.php on line 812 Deprecated: uasort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/piklist/includes/class-piklist.php on line 724 Deprecated: uasort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/piklist/includes/class-piklist.php on line 724 Deprecated: uasort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /customers/2/9/c/vangedegruppen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/piklist/includes/class-piklist.php on line 812 Kælder · Vangede Gruppen Telephone Expand PDF Hamburger
Kælder

Fra kælderrum til boligrum

Det er vigtigt at tænke kælderen ind i den samlede renovering af huset, fordi der er mange positive gevinster ved det. En totalrenovering af kælder gør ikke bare huset større – det bliver også mere varmt og bedre energimæssigt.

Udnyttelse af kvadratmeterne i kælderen er typisk billigere end tilbygning og ændrer ikke på den offentlige ejendomsvurdering.

Vangede Byg hjælper private i Storkøbenhavn med at gøre kælderen brugbar og indbydende.
Vi har stor erfaring inden for dette område, og Jonatan Wissing har arbejdet med beton og fundamenter siden 1995.

Vi arbejder kun ud fra gældende normer/eurocodes. Det gør, at vi ikke ser dette risikofyldte arbejde som risikabelt. Kvalitetssikring og akkuratesse er nøgleordene.

Vi har en pletfri “trackrecord”. Det gør, at vi altid kan tilbyde allrisk entrepriseforsikring gennem Byggeriets Forsikringsservice til fornuftige priser, hvis jeres eget selskab ikke ønsker at tegne police til jer eller skulle være for dyre.

Vi varetager en komplet kælderrenovering fra start til slut. Det kan bl.a. indebære:

 • Udgravning af kælder
 • Udskiftning af kloak i kælder
 • Etablering af omfangsdræn
 • Isolering af gulve og ydervæg
 • Ændring af planløsning
 • Sektionsunderstøbning af fundament og hovedskillevægge
 • Omlægning af rør
 • Nyt kældergulv
 • Etablering af gulvvarme
 • Etablering af nyt badeværelse og bryggers
 • Etablering af ventilationsanlæg
 • Udskiftning og modernisering af el-installationer og vvs-anlæg
 • Etablering af lyskilder

En komplet kælderrenovering er en stor men i de fleste tilfælde også fornuftig investering. Renovering af kælderen sænker ikke bare fugtniveauet i kælderen, men moderniserer og forbedrer også hele din bolig.

Vangede Byg går meget op i sikkerhed. Derfor er alt i forbindelse med kælderrenoveringen udregnet i samarbejde med dygtige rådgivende ingeniører, som vi har et fast samarbejde med. Alt vores arbejde er forsikret, så du kan roligt overlade kælderen til os.

Hos Vangede Byg har vi stor kærlighed til design og arkitektur. Vi bidrager derfor også med nytænkning i forhold til ændring af planløsningen i kælderen og sparring om materialevalg og kælderens indretning.

Det er vigtigt for Vangede Byg at levere både en brugbar og komplet kælderløsning. Vi er perfektionistiske helt ud til fingerspidserne og arbejder med pæne og rene linjer samt flotte afslutninger.

Det er ikke kun resultatet i kælderen, som skal se godt ud. Vangede Byg har stort fokus på afdækning og oprydning. Vi ved, at det kan være en stor mundfuld, når der skal bygges om. Derfor sørger vi altid for at efterlade kælderen pæn og ren undervejs i byggeprocessen.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen og vi skal kontakte dig snarest